Lære at dykke, mens du er på ferie i Mombasa

Mange mennesker drømmer om dykning på deres eksotiske ferier i Mombasa, men er bange for, at hvis de lærer at dykke, vil de ende med at spilde en masse af deres ferie tid og penge på en aktivitet. Sandheden er, er der dykkerkurser og skoler over hele verden, og det er muligt at begynde din lære at dykke kursus i dit hjemland, og at fuldføre det, mens du er på ferie. Eller endnu bedre, kan du lære at dykke, før du går på ferie og tjene en dykker pas, som vil gøre dig i stand til at dykke overalt i verden. Så før du går på ferie, kigge ind i dine muligheder grundigt, hvis du ønsker at lære at dykke.

Når du lære at dykke, vil du blive undervist i grundlæggende mekanik i en swimmingpool. Dette kan synes simpelt, men selv de bedste svømmere har brug for at lære specielle teknikker til bevægelse, når de lærer at dykke, da mekanik er ikke det samme som dem, der anvendes med almindelig svømning, især da dykkere har udstyr til at håndtere så godt. Begyndelsen kursus lærer også den potentielle dykker udstyr brug og vedligeholdelse. Dette er den mest skræmmende aspekt for dem, der ønsker at lære at dykke, men når du får det at forstå, hvordan man håndterer dit udstyr, kan du begynde at dykke med tillid.

Selvfølgelig er sikkerheden en vigtig del af dit kursus, som du lære at dykke, og buddy system er afgørende, selv for erfarne dykkere. Andre begreber, der undervises i begyndelsen og mellemliggende kurser kan nævnes:

• Buddy dykning
• Menneskelivet support
• Gasser under tryk
• Ocean dykning
• Rescue færdigheder

De fleste begynder kurser vil lære dig dykke teori, som kunne omfatte nogle klasseværelset samt pool arbejde, og open water dive færdigheder. Du vil lære at dykke gennem håndbøger og videoer, ikke bare under vandet, men mange af disse materialer kan studeres på hjem for at maksimere mængden af ​​tid, de studerende bruger i vandet.

Nogle skoler lægger begrænsninger på, hvem de vil acceptere deres lære at dykke programmer. De fleste steder har en minimumsalder, men det er ret ung, som regel omkring tolv. For dem, der har medicinske tilstande, såsom diabetes eller astma, kan deres være visse begrænsninger, medmindre en læge godkender kursus for patienten. Nogle skoler vil kræve dig til at tage en medicinsk eksamen, og andre vil tillade nogen at begynde på banen, hvis de synes at være i god generelle sundhed.

Mange dykke skoler tilbyder genopfriskningskurser; alle, der ønsker at lære at dykke og fortsætte dykning som en hobby bliver nødt til at tage et genopfriskningskursus, hvis de ikke udfører et dyk hver sjette måned; dykning pas udløber, hvis alt for meget tid er gået mellem dykkene. Nogle studerende, der lærer at dykke på bestemte skoler vil ønsker at fortsætte og tage mere avancerede kurser, såsom åbent vand og hav dykning. Nogle vil ønske at forlade deres kedelige 9 til 5 trummerum og blive fuld tid dykning instruktører. Det er en stor opgave for dem, der gerne være i vandet, og at rejse til eksotiske steder. Men i betragtning af de sikkerhedsmæssige hensyn certificering for dykke instruktører er normalt ganske stringent, og mange ville hellere bare lære at dykke end at overveje en karriere i dykning.

Uanset om du ønsker at lære at dykke eller har brug for at tage et genopfriskningskursus, er det ikke svært at finde et kursus til rådighed inden for en rimelig afstand. Snart efter du lære at dykke, vil du ønsker at afprøve dine evner på en eksotisk ferie i troperne eller andre steder.

Du kan følge alle svar til dette indlæg via RSS 2.0 feed. Du kan efterlade et svar , eller trackback fra dit eget site.
Efterlad et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" titel=""> <abbr titel=""> <acronym titel=""> <b> <blockquote citere=""> <cite> <code> < del datetime = ""> <em> <i> <q citere=""> <strike> <strong>